Ons team

Iedereen die werkt bij WKPA is lid van de beroepsvereniging voor public affairs, BVPA. Het integriteitsbeleid van WKPA kun je hier nalezen.

Wallaart & Kusse Public Affairs

Tino Wallaart

Tino Wallaart deed ruime ervaring op in de wereld van politiek en bestuur vanuit verschillende perspectieven. Hij leerde de landelijke politiek in al haar facetten kennen als journalist, woordvoerder en politiek assistent van twee ministers, partij-activist en later als hoofd public affairs van Natuurmonumenten.

Tino is daarnaast voorzitter van Stichting Move (sinds 2021, sinds 2020 bestuurslid), bestuurslid bij World Opera Lab (sinds 2021) en lid van de Raad van Advies van de Gebiedsonderneming Duinboeren (sinds 2019). Van februari 2015 tot maart 2019 was hij directeur bij het Gieskes-Strijbis Fonds.

 [email protected]

Wallaart & Kusse Public Affairs

Myrthe Kusse

Myrthe Kusse maakte met een sterke wetenschappelijke en internationale achtergrond in 2008 de overstap naar Den Haag. Bij een lobbybureau ontwikkelde ze haar analytische public affairs-vaardigheden. Met deze moderne methodes maakte Myrthe school bij Natuurmonumenten, waar ze politiek-bestuurlijke monitoring, issuemanagement en stakeholdermanagement opzette.

 [email protected]

Wallaart & Kusse Public Affairs

Mara van Waveren

Mara van Waveren werkt sinds 2016 voor Wallaart & Kusse als adviseur. In 2017 richtte zij met Tino Wallaart & Myrthe Kusse Stichting Lobby Lokaal op. Mara werkt de ene helft van de week als directeur voor Stichting Lobby Lokaal en de andere helft van de week als adviseur voor WKPA.
Zij studeerde politicologie in Amsterdam en Leiden en werkte voorheen als beleidsadviseur in de zorg. Naast haar werk is Mara lid van de kandidatencommissie van GroenLinks Amsterdam voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.
 [email protected]

marije

Marije Brinkhorst

Marije Brinkhorst studeerde journalistiek en geschiedenis. Naast haar studie liep zij onder andere stage bij Buitenlandse Zaken in Brussel en werkte zij als fractiemedewerker bij D66 in Utrecht. In haar werk komt deze ervaring bij de overheid en in het politieke speelveld goed van pas. Marije liep in 2019 stage bij WKPA.

  [email protected]

fotowkpa2

Judith Crabbendam

Judith Crabbendam focuste zich in haar studies Sociologie en Bestuurskunde op burgerparticipatie en directe democratie. Naast haar studie was zij actief bij de Amsterdamse studentenvakbond ASVA, waar zij nu nog een rol vervult in de Raad van Advies. Daarnaast is zij werkzaam bij het onderzoeksbureau van de Landelijke Studentenvakbond. In 2020 liep Judith stage bij WKPA. Nu is zij bij ons aan de slag als adviseur.

 

[email protected]

image

Noortje van Lith

Noortje van Lith woont in Roosendaal (Noord-Brabant) en is een echte burgerlobbyist. Naast haar werk bij WKPA en Lobby Lokaal, lobbyt ze voor betere rechten voor mensen met een (arbeids)beperking. Daarnaast doet zij een studie bestuursrecht. Vanaf 1 april is Noortje aan de slag bij WKPA.

[email protected]

aynur

Aynur Hasanzadeh

Aynur Hasanzadeh loopt in de zomer van 2021 stage bij WKPA. Aynur is na het behalen van haar bachelor International Studies aan de Universiteit Leiden begonnen met haar master Crisis and Security Management. Daarnaast werkt ze als peer educator bij Diversion voor verschillende projecten. Sinds begin dit jaar mag ze de Europese jongerenvereniging AEGEE vertegenwoordigen bij European Movement International, een overkoepelende organisatie die lobbyt voor Europese Integratie.

 

[email protected]

lobby-lokaal-foto-1-2

Sharon van Geldere

Sharon van Geldere is studente Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en loopt van februari tot en met juli 2021 onderzoeksstage bij WKPA. Het aankomend jaar zal ze het project #LobbyOutTheVote ondersteunen en onderzoek doen naar de drie verschillende Amsterdamse stadsdelen waar de opkomst het laagst was bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Stichting Lobby Lokaal als onderdeel van WKPA hoopt in de toekomst een maatschappelijk project te starten in deze stadsdelen. Ze is geïnteresseerd in lobbyen, burgerparticipatie en democratische vernieuwing en hoopt hier veel over te leren tijdens haar stage. Naast haar studie is ze ook actief in de onderwijscommissie van de studievereniging Machiavelli.

[email protected]

sammie

Sammie

Sammie is onze kantoorkat en woont sinds een paar jaar bij ons. Vaak is ze op avontuur in IJburg en maakt ze de buurt onveilig. Maar op kantoor zorgt ze ook voor een welkome afleiding: met haar kopjes (af en toe een speelse uithaal), manoeuvreer-kunsten tussen de laptops door of haar klimacties in kartonnen dozen. Daarnaast is ze ons logo, mascotte en de meest fotogenieke collega!

Stagiairs

Wallaart & Kusse is altijd op zoek naar goede stagiairs. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de stagemogelijkheden bij ons.

Raad van Advies

Onze Raad van Advies vindt u hier.

Partners

pieter-veldhuizen

Pieter Veldhuizen

Veldhuizen Politiek & Public Affairs (VPPA) is een betrokken eenmanszaak die verschillende diensten kan leveren, van (interim-) public affairs advies, politieke monitoring tot het schrijven van blogs en speeches voor senior management.

Wallaart & Kusse Public Affairs

Simon den Haak

Simon den Haak Strategie en Communicatie is een adviesbureau voor politieke en media-strategie. Het bedrijf is gespecialiseerd in woordvoering, crisis- en interimcommunicatie, reputatie- en imagomanagement, campagnestrategie en public affairs.