Ons team

Iedereen die werkt bij WKPA is lid van de beroepsvereniging voor public affairs, BVPA. Het integriteitsbeleid van WKPA kun je hier nalezen.

Wallaart & Kusse Public Affairs

Tino Wallaart

Tino Wallaart deed ruime ervaring op in de wereld van politiek en bestuur vanuit verschillende perspectieven. Hij leerde de landelijke politiek in al haar facetten kennen als journalist, woordvoerder en politiek assistent van twee ministers, partij-activist en later als hoofd public affairs van Natuurmonumenten.

Tino is daarnaast onbezoldigd bestuurslid van de Stichting Champs on Stage en Stichting Tarik Mastenbroek.  Van februari 2015 tot maart 2019 was hij directeur bij het Gieskes-Strijbis Fonds.

 [email protected]

Wallaart & Kusse Public Affairs

Myrthe Kusse

Myrthe Kusse maakte met een sterke wetenschappelijke en internationale achtergrond in 2008 de overstap naar Den Haag. Bij een lobbybureau ontwikkelde ze haar analytische public affairs-vaardigheden. Met deze moderne methodes maakte Myrthe school bij Natuurmonumenten, waar ze politiek-bestuurlijke monitoring, issuemanagement en stakeholdermanagement opzette.

 [email protected]

Wallaart & Kusse Public Affairs

Mara van Waveren

Mara van Waveren studeerde politicologie in Amsterdam en Leiden en studeerde af op de ontwikkeling van het politieke debat over inlichtingen- en veiligheidsdiensten in de Nederlandse rechtsstaat. Zij is lid van de Raad van Advies van Machiavelli, de studievereniging voor politicologiestudenten van de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar werk bij een zorginstelling hield zij zich bezig met aanbestedingsprocedures, projectmanagement en zowel interne als externe communicatie.

 [email protected]

mette-vreeken-wkpa

Mette Vreeken

Mette Vreeken heeft na haar bachelor journalistiek haar master politiek en maatschappij in historisch perspectief aan de Universiteit Utrecht cum laude afgerond. In deze periode liep ze stage bij de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) waar ze meewerkte aan het essay ‘Grensconflicten, toegang tot sociale voorzieningen voor vluchtelingen’. Na haar master woonde ze een half jaar in Zürich, waar ze Duits leerde en werkte als buitenlandcorrespondent voor de Jonge Historici. Van juni tot en met juli 2017 liep Mette stage bij WKPA.

 [email protected]

eefje-appel-wkpa

Eefje Appel

Eefje Appel werkte na haar bachelor Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam enkele jaren als public affairs adviseur bij Natuurmonumenten en het groene samenwerkingsverband de Groene11. Gedurende haar master International Studies aan de Universiteit Leiden liep ze stage bij de Nederlandse ambassade in Praag om haar kennis over het internationale politieke speelveld te verbreden.

 [email protected]

mohammed-saiah

Mohammed Saiah

Mohammed Saiah heeft marketing en communicatie gestudeerd in Utrecht aan het ROC Midden Nederland. Op dit moment is Mohammed Gemeenteraadslid in Utrecht, vanuit die hoedanigheid leert hij alle facetten van de lokale politiek kennen en heeft hij het inzicht om maatschappelijke vraagstukken te herkennen en daar op strategische wijze een plan voor uit te werken en deze uit te voeren.

 [email protected]

marije

Marije Brinkhorst

Marije Brinkhorst studeerde journalistiek en geschiedenis. Naast haar studie liep zij onder andere stage bij Buitenlandse Zaken in Brussel en werkte zij als fractiemedewerker bij D66 in Utrecht. In haar werk komt deze ervaring bij de overheid en in het politieke speelveld goed van pas. Marije liep van februari tot juli stage bij WKPA.

  [email protected]

teeuwes-middelbrink-profiel

Teeuwes Middelbrink

Teeuwes Middelbrink loopt van september tot en met januari stage bij WKPA. Hij is halverwege de master ‘International and European Governance’. Naast zijn studie is hij actief bij de Jonge Democraten, de politieke jongerenorganisatie gelieerd aan D66. Hier geeft hij trainingen aan besturen en afdelingen. De wereld van de Public Affairs lijkt Teeuwes een geschikte plek om werkervaring op te doen in een veld waar zijn studie en politieke affiniteit gecombineerd worden. Hij ziet zie daarom erg uit naar een leerzame tijd bij WKPA.

[email protected]

sammie

Sammie

Sammie is onze kantoorkat en woont sinds een paar jaar bij ons. Vaak is ze op avontuur in IJburg en maakt ze de buurt onveilig. Maar op kantoor zorgt ze ook voor een welkome afleiding: met haar kopjes (af en toe een speelse uithaal), manoeuvreer-kunsten tussen de laptops door of haar klimacties in kartonnen dozen. Daarnaast is ze ons logo, mascotte en de meest fotogenieke collega!

Stagiairs

Wallaart & Kusse is altijd op zoek naar goede stagiairs. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de stagemogelijkheden bij ons.

Raad van Advies

Onze Raad van Advies vindt u hier.

Partners

pieter-veldhuizen

Pieter Veldhuizen

Veldhuizen Politiek & Public Affairs (VPPA) is een betrokken eenmanszaak die verschillende diensten kan leveren, van (interim-) public affairs advies, politieke monitoring tot het schrijven van blogs en speeches voor senior management.

Wallaart & Kusse Public Affairs

Simon den Haak

Simon den Haak Strategie en Communicatie is een adviesbureau voor politieke en media-strategie. Het bedrijf is gespecialiseerd in woordvoering, crisis- en interimcommunicatie, reputatie- en imagomanagement, campagnestrategie en public affairs.

ONLINE TRAINING