Ons team

Iedereen die werkt bij WKPA is lid van de beroepsvereniging voor public affairs, BVPA. Het integriteitsbeleid van WKPA kun je hier nalezen.

Wallaart & Kusse Public Affairs

Tino Wallaart

Tino Wallaart deed ruime ervaring op in de wereld van politiek en bestuur vanuit verschillende perspectieven. Hij leerde de landelijke politiek in al haar facetten kennen als journalist, woordvoerder en politiek assistent van twee ministers, partij-activist en later als hoofd public affairs van Natuurmonumenten.

Tino is daarnaast voorzitter van Stichting Move (sinds 2021, sinds 2020 bestuurslid), bestuurslid bij World Opera Lab (sinds 2021) en lid van de Raad van Advies van de Gebiedsonderneming Duinboeren (sinds 2019). Van februari 2015 tot maart 2019 was hij directeur bij het Gieskes-Strijbis Fonds.

 [email protected]

Wallaart & Kusse Public Affairs

Myrthe Kusse

Myrthe Kusse maakte met een sterke wetenschappelijke en internationale achtergrond in 2008 de overstap naar Den Haag. Bij een lobbybureau ontwikkelde ze haar analytische public affairs-vaardigheden. Met deze moderne methodes maakte Myrthe school bij Natuurmonumenten, waar ze politiek-bestuurlijke monitoring, issuemanagement en stakeholdermanagement opzette.

 [email protected]

Wallaart & Kusse Public Affairs

Mara van Waveren

Mara van Waveren werkt sinds 2016 voor Wallaart & Kusse als adviseur. In 2017 richtte zij met Tino Wallaart & Myrthe Kusse Stichting Lobby Lokaal op. Mara werkt de ene helft van de week als directeur voor Stichting Lobby Lokaal en de andere helft van de week als adviseur voor WKPA.

Zij studeerde politicologie in Amsterdam en Leiden en werkte voorheen als beleidsadviseur in de zorg. Naast haar werk is Mara lid van de kandidatencommissie van GroenLinks Amsterdam voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

 [email protected]

fotowkpa2

Judith Crabbendam

Judith Crabbendam focuste zich in haar studies Sociologie en Bestuurskunde op de thema’s burgerparticipatie en directe democratie. Zo deed zij onderzoek naar welke factoren de politieke participatie in een land beïnvloed. In haar afstudeeronderzoek onderzocht ze nieuwe projecten van gemeenten in de schuldhulpverlening van jongeren. 

Naast haar studie was Judith actief betrokken bij de Amsterdamse studentenvakbond ASVA, waar zij nu nog een rol vervult in de Raad van Advies. In 2020 liep Judith stage bij WKPA. Nu is zij bij ons aan de slag als adviseur.

[email protected]

image

Noortje van Lith

Noortje van Lith woont in Roosendaal (Noord-Brabant) en is een echte burgerlobbyist. Naast haar werk bij WKPA en Lobby Lokaal, lobbyt ze voor betere rechten voor mensen met een (arbeids)beperking. Daarnaast doet zij een studie bestuursrecht. Vanaf 1 april is Noortje aan de slag bij WKPA.

[email protected]

whatsapp-image-2022-01-06-at-16.00.04

Twan van der Meijs

Twan van der Meijs loopt vanaf januari voor een half jaar stage bij WKPA. Tijdens zijn bachelor bestuurskunde aan de Universiteit Leiden groeide zijn interesse voor de wisselwerking tussen politiek en maatschappij. De public affairs sector lijkt hem daarom ook de ideale plek om ervaring op te doen. Daarnaast spreekt het werken met organisaties die strijden voor een betere wereld hem erg aan en is hij benieuwd welke rol WKPA daarin speelt.

[email protected]

 

 

afcdbe43-99df-4877-a851-36dff870576d

Thibault Verlinden

Thibault Verlinden heeft zijn studie in Cultural Anthropology aan de Vrije Universiteit Amsterdam net afgerond met een minor in Peace & Conflict studies en loopt sinds oktober stage bij Stichting Lobby Lokaal en Wallaart & Kusse. Hij is opgegroeid in Leiden, in een Frans- en Engelstalige omgeving. De komende tijd hoopt hij meer te leren over lobbyen en de lokale politieke wereld. Hij wil ook graag ontdekken hoe public affairs de alledaagse gang van zaken beïnvloed. Hij kijkt er erg naar uit om samen te werken met burgerlobbyisten en organisaties die voor een betere wereld strijden.

[email protected]

sammie

Sammie

Sammie is onze kantoorkat en woont sinds een paar jaar bij ons. Vaak is ze op avontuur in IJburg en maakt ze de buurt onveilig. Maar op kantoor zorgt ze ook voor een welkome afleiding: met haar kopjes (af en toe een speelse uithaal), manoeuvreer-kunsten tussen de laptops door of haar klimacties in kartonnen dozen. Daarnaast is ze ons logo, mascotte en de meest fotogenieke collega!

Stagiairs

Wallaart & Kusse is altijd op zoek naar goede stagiairs. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de stagemogelijkheden bij ons.

Raad van Advies

Onze Raad van Advies vindt u hier.

Partners

pieter-veldhuizen

Pieter Veldhuizen

Veldhuizen Politiek & Public Affairs (VPPA) is een betrokken eenmanszaak die verschillende diensten kan leveren, van (interim-) public affairs advies, politieke monitoring tot het schrijven van blogs en speeches voor senior management.

Wallaart & Kusse Public Affairs

Simon den Haak

Simon den Haak Strategie en Communicatie is een adviesbureau voor politieke en media-strategie. Het bedrijf is gespecialiseerd in woordvoering, crisis- en interimcommunicatie, reputatie- en imagomanagement, campagnestrategie en public affairs.

Wallaart & Kusse Public Affairs