Blijf op de hoogte van Wallaart & Kusse

Meld je aan en ontvang onze nieuwsbrief. We sturen je maandelijks een update over lobbyen anno nu, ontwikkelingen in de wereld van public affairs – en over ons werk.


Volg ons op Twitter

Annemiek Buijs en Karin Vink, eigenaren van het dameskledingmerk ‘Femmes du Sud’, startten een petitie voor een verbod op de uitverkoop: ‘Geen sale voor 1/7, alsjeblieft niet!'. Wij spraken met Annemiek over de petitie als politiek middel. #lobbyleestip
https://www.wkpa.nl/ondernemers-starten-petitie-voor-verbod-op-sale-om-kleine-retailer-te-redden/

Lees het opinie-artikel van Arco Timmermans en mij in Trouw van vanochtend. De overheid moet zelf de maatschappelijk verantwoorde lobby aanjagen. https://www.trouw.nl/opinie/niet-wachten-tot-de-lobbyist-komt-maar-actief-sturen-en-remmen~beed6deea/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F @Sybrig @Wannard @BVPA_NL @UniLeidenCPL @fggaleiden @ZPointLeusden @EricdeRijk

‘Is de CDA identiteit een behoudende? Een conservatieve? Een barmhartige? Een duurzame? Een multiculturele?’, schreef Kamerlid @ChrisvanDamCDA nav de samenwerking met @FVDNoordBrabant. CDA zoekt naar hun identiteit. Niet gek richting de verkiezingen.
https://christendemocraat.nl/niet-tegen-tegen-maar-zij-aan-zij/

Meld je aan voor de online training van WKPA op 4 juni!

Nog minder dan een jaar voor de Tweede Kamerverkiezingen. Treft u ook al voorbereidingen? Wij helpen graag bij het maken van een kansrijke lobbystrategie post-corona! Zie voor meer info:
https://www.wkpa.nl/4-juni-online-training-lobbyen-richting-de-tk-verkiezingen-2021/