Blijf op de hoogte van Wallaart & Kusse

Meld je aan en ontvang onze nieuwsbrief. We sturen je maandelijks een update over lobbyen anno nu, ontwikkelingen in de wereld van public affairs – en over ons werk.


Volg ons op Twitter

Gisteren volgde WKPA een training in 'Organizing' van @ball_sandra en @Jobvdassem. Tijdens de training leerden we meer over leiderschap, bewegingsopbouw en strategieën. WKPA interviewde Sandra een jaar geleden over haar bedrijf en visies! (1/2)

Een succes voor de #(burger)lobby van Geerte Piening en de @MLDS ! Voor de uitvoering van het initiatiefvoorstel van raadslid @IlanaRooderkerk heeft de gemeente nu 500.000 euro vrij gemaakt voor de komst van extra openbare toiletten. (1/2)

Tegenwoordig is ruim de helft van de Nederlanders te zwaar. De invoering van een suikertaks is mogelijk een oplossing voor dit probleem. Koen Haegens schreef in @volkskrant een column over het shell-moment van de voedselindustrie. Lees de column hier:https://www.volkskrant.nl/economie/de-voedselindustrie-stevent-af-op-haar-eigen-shell-moment-met-dank-aan-suikertaks-en-vetverbod~b3061c0e/ (1/2)

Volgens @transparencynl is voor verantwoordelijk en eerlijk lobbyen meer nodig dan een goede basis van wetgeving en beleid. Er zijn structurele maatregelen nodig om ethisch lobbyen te promoten of belangenverstrengeling te voorkomen. (1/3)