In Nieuws, Uncategorized

Wij, Wallaart & Kusse Public Affairs (WKPA), zijn op zoek naar een collega die ons team komt verrijken! Het betreft een juniorfunctie vanaf 1 september 2019.

WKPA is een public affairs bureau dat gevestigd is in Amsterdam. Voor ons kantoor zijn we op zoek naar een enthousiaste junior die kennis wil maken met ons mooie vakgebied. Werkervaring in public affairs is niet vereist, een goede werkhouding en aantoonbare affiniteit en interesse in het publieke en politieke debat wel. Verder zijn we op zoek naar iemand met een kritische blik en een scherpe pen.

Je zult binnen het kantoor voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het monitoren van politieke en bestuurlijke ontwikkelingen en daarnaast ondersteun je de adviseurs in hun werk. De ene dag schrijf je een persbericht, de andere dag volg je een raadsvergadering of verzorg je een training. Geen dag is bij WKPA hetzelfde.

We bieden een afwisselende baan bij een maatschappelijk betrokken onderneming in een klein, hecht team. Het gaat om een jaarcontract met uitzicht op verlenging. De vergoeding is 2100 euro bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.

Wil je onze collega worden? Stuur dan uiterlijk 17 mei 2019 je CV en een begeleidende sollicitatiebrief naar Eefje Appel: appel@wkpa.nl. Voor vragen over deze vacature kun je haar het beste een mailtje sturen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 juni 2019.

 

Ben je benieuwd naar tips voor je sollicitatiebrief? Bekijk dan het filmpje hieronder.